Ring of Honor Review

Tempura Boyz def. Cheeseburger & Will Ferrara and Coast to Coast

E prima dată când am contact cu Tempura Boyz și cu Coast to Coast. Pe Cheeseburger și Will Ferrara îi cunoșteam deja. Ferrara mi s-a părut întotdeauna un wrestler ok. Cheeseburger e comedy act. Am înțeles că băieții Tempura provin din Dojo-ul NJPW, sper să nu mă înșel.

O confruntare de low-carderi în mare parte, dar care s-a terminat cu bine. Toți oamenii au profitat de timpul TV primit. Am rămas cu câteva spot-uri smechere în minte.

Young Bucks au aterizat pe parcursul meciului la masa comentatorilor. Păcat că nu mai e Steve Corino. #RIPSuperkickParty

Rating: **3/4

Young Bucks anunță un meci pentru titluri săptămâna viitoare, după care îi execută pe băieți cu câte o pereche de Superkick-uri. Nick Jackson îl introduce apoi pe campion, care e la prima apariție după victoria de la Wrestle Kingdom 11.

E timpul pentru Story Time w/ Adam Cole(Bay Bay). Cole spune că e un zeu, o legendă în viață (ceea ce și e) și dă de pământ cu competiția, lucru pe care avea să-l facă și Marty Scurll mai târziu. Nu-l interesează cine va ieși #1 Contender din turneul Decade of Excellence pentru că oricine ar fi, îl va învinge.

ROH World TV Title Match – „The Villain” Marty Scurll(c) def. Juice Robinson

Încep prin a spune că sunt fascinat de Marty Scurll. Mai ales de intrarea lui, care e fabuloasă. Nu știu câți pot face o haină de blană să pară atât de dură. Marty Scurll poate.

Juice Robinson pare un wrestler mai mult decât capabil și crește în ochii mei cu fiecare apariție. Meciul cu Hirooki Goto de sâmbăta trecută trebuie văzut. Sper să aibă succesul pe care l-a avut și Beretta după plecarea din WWE. Btw, sper ca Beretta să facă lucruri frumoase la BOSJ în primăvară.

Foarte fresh meciul. Robinson a reușit să atragă simpatie din partea publicului ROH chiar la prima seară, ceea ce mă bucură.

Rating: 1/2

În aceeași manieră ca Adam Cole, Marty Scurll spune că nu există competiție, moment în care Chris Sabin, Lio Rush, Donovan Dijak, Jonathan Gresham și Jay White(+ Alex Shelley, care era la comentariu) își fac apariția pe rampă.

Un 6-Man Scramble Match va avea loc săptămâna viitoare pentru a desemna noul contender. Cred că Dijak câştigă, deşi un duel cu Lio Rush pare mai atractiv.

Decade of Excellence Tournament Semifinal – Jay Briscoe def. Jay Lethal

Kazarian la comentariu e hit or miss. Nu știu de voi, dar mie mi-a plăcut prezența lui la masă alături de Kevin Kelly. S-a văzut că era el însuși când vorbea despre Christopher Daniels. Spre deosebire de alţi comentatori, chiar adaugă culoare meciului. (cough *Percy Watson* cough)

Am văzut ambele meciuri Jay Lethal/Jay Briscoe și am apreciat că au vrut să facă ceva diferit aici. Povestea cum că Lethal n-a mai fost același după ce Briscoe a executat finisher-ul în primele minute a funcționat, iar meciul a sfârşit prin a fi foarte bun. Oamenii ăștia nu pot da greș când sunt puși în același ring.

Rating: 1/2

Finala turneului Decade of Excellence va fi Christopher Daniels vs. Jay Briscoe. Câștigătorul are meci pentru titlul ROH World la 15th Anniversary.

Extrem de solid episodul de săptămâna asta. Al doilea show consecutiv la rând. Dacă și săptămâna viitoare va fi la fel vom putea vorbi de un streak.

Final Rating: 8

Side note: Nu știu dacă o să mențin seria de review-uri săptămânale, dar o să încerc. Rămâne de văzut cât îmi va permite timpul. Şi inspiraţia.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *