Fotografia – Sfaturi Utile

Pentru a nu exista dubii in ceea ce priveste acordul din partea noastra de a putea sau nu prelucra fotografia ta, Iata cateva indicii despre o fotografie care nu poate fi retusata, prelucrata sau editata de catre echipa noastra:

Fotografia nu trebuie facuta cu telefonul mobil deoarece telefonul nu se poate apropia calitativ de un aparat de fotografiat, nu trebuie facuta cu camera web deoarece rezultatul este si mai dezamagitor decat in cazul de mai sus, fotografiile neclare cu acel efect de ceata si fotografiile cu dimensiuni mai mici decat 800x600px.

In momentul in care apelezi la echipa noastra este bine de stiut anumite aspecte ce tin de politica managementului nostru cum ar fi faptul ca:

  • fotografiile vor fi optimizate, dimensionate si personalizate conform cerintelor tale;
  • previzualizarea fotografiilor se va face la dimensiune de 800x600px si protejate cu watermark, pana la decizia finala;
  • fotografiile se vor preda digital editate in format jpg sau png (sau un alt tip de format la cererea ta);
  • fotografile prelucrate se stocheaza 6 luni(in cazul in care fotografia nu se salveaza sau este stearsa din greseala, o poti gasi la noi);
  • factura se incredinteaza in format pdf sau prin posta, aceasta se emite conform legislatiei in vigoare din Romania;
  • printarea fotografiilor se face la cererea ta (in schimbul unei taxe);

Conform legilor in vigoare, prelucrarea unei fotografii facuta pe acest website se considera un contract intre tine si Beforeandafter, si trebuie executat de catre ambele parti. Aceasta semnifica faptul ca Beforeandafter se obliga sa livreze serviciile comandate, iar tu, persoana fizica sau juridica, te obligi sa platesti contravaloarea comenzii.

Beforeandafter isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.beforeandafter.ro, fara nici un fel de notificare prealabila.

La fel si de a nu prelucra fotografii in care apar:

  • persoane decedate;
  • materiale care violeaza drepturile de proprietate sau de autor;
  • acte ce tin de bunuri economice, de venit, ori de avere;
  • registre contabile, avize, chitante, facturi;
  • materiale ce constituie marca comerciala, secret economic sau militar;
  • materiale ce au caracter indecent sau pornografic cu referire la o persoana publica;
  • materiale calomniatoare, care prejudiciaza in orice fel imaginea unei persoane publice, drepturile garantate de Constitutie ori alte legi in vigoare sau orice alte drepturi ale cetateanului roman.

Conform legislatiei în vigoare informatiile si datele personale furnizate de tine la solicitarea serviciilor Beforeandafter, sunt confidentiale. Ele sunt folosite strict pentru completarea facturii. Aceste informatii nu sunt divulgate, decat cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Daca doresti sa apari pe site-ul nostru, nu trebuie decat sa completezi un formular cu privire la acordul tau de a-ti face fotografia publica.

Nu te teme sa ne aduci la cunostinta orice idee de a ne imbunatati serviciile pe care le oferim. Parerea ta este valoroasa.

Nu renuntam pana nu esti pe deplin satisfacut!

De ce acest site?

Am construit acest site din dorinta de a oferi tuturor, indiferent de varsta, clasa sociala, nationalitate, meserie, etc, prilejul de a incerca noi dimensiuni in sfera design-ului digital prin fotografie.

De aceea ne propunem sa realizam fotografii foarte bune acolo unde clientii nostri considera ca au nevoie de un plus de imagine, ori acolo unde au nevoie de modificari cu privire la diverse lucruri.

Foarte probabil ca ai fotografii de nunta in care se vede ca te-a piscat tantarii, fotografii de la petrecerea copilului in care se vede clar marea vanataie de pe fata, cucuiul de la arcada, etc sau de la alt eveniment, care au nevoie de retusare pentru a arata cu adevarat profesionist, ca in reviste.

Prin intermediul acestui site mentionam ca retusam, prelucram si editam fotografii pentru albume de nunta, albume de botez, fotografii din calatorie, de la petrecerile copiilor, evenimente corporate, fotografii de interior sau exterior, cu bebelusi si copii mici, fotografii facute in vederea realizarii unui “model book”, fotografii de produs (produse alimentare, produse tehnice, recuzite, mobila, incaltaminte, imbracaminte,etc) si chiar fotografii ce pot fi rodul unei farse.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *