Vindem cocos si gainuse in varsta de pana la 12 luni in vederea sacrificarii de catre cumparatori. La cerere putem sa va ajutam cu operatiunile de sacrificarea si perpelitul/jumulitul cocosilor. Aceste operatiuni se fac traditional (manual) de catre persoane particulare pricepute pe cheltuiala noastra.
Pretul este de 18 lei per kg. cocos viu.
Precizam ca dupa sacrificare greutatea neta este cu 20-25% mai mica decat greutatea “in viu”. Comanda la tel/ 0767887070 (dupa ora 12.oo).
De ce sa cumparati de la noi cocos pentru sacrificare ?
Cocos de vanzare pentru sacrificare. Carne cocos
Cocosii si gainusele destinate sacrificarii, spre deosebire de pui, ating 3-3,5 kg intr-o perioada de 12 luni (de doua ori mai mare decat in cazul puilor destinati sacrificarii) si sunt crescuti numai cu furaje naturale, fara hormoni si medicamente. Au un gust exceptional si sunt recomandati pentru alimentatia copiilor, in cazul gripei si racelilor (sub forma de supe), in cazul regimurilor alimentare medicale (guta, diabet, obezitate, hepatite, rahitism, etc.), in cazul alimentatiei persoanelor in varsta si de refacere a sportivilor de performanta.
Exista mai multe motive care recomanda consumul de carne de cocos printre care:
- cocosii sunt crescuti numai cu hrana naturala;
- cocosii sunt crescuti liber, in regim de gospodarie taraneasca;
- cocosii nu sunt tratati cu hormoni sau antibiotice. Singurul tratament este vaccinarea acestora contra Pestei aviare si contra Borsitei. Cocosii nostrii nu se imbolnavesc deoarece sunt crescuti in libertate (nu intensiv in boxe aglomerate) si hraniti sanatos;
- pretul nostru este competitiv ! Puii din comert sunt injectati cu sare si apa in proportie de 20%, pentru ca sa fie fragezi, dar si pentru a atarna la cantar ! Adaugati la pretul de cumparare din comert, inca 20% si obtineti adevaratul pret pe care il platiti !
calitatea carnii este net superioara. Un pui din comert atinge 2,5 Kg. in 33 zile in sistem intensiv si in 46 zile in sistem semiintensiv (puii iau în greutate de aproape 20 de ori într-o lună. Nu fac altceva decât să mănânce, în 24 de ore iau pauză o oră ca să doarmă).
De aceea pielea lor este transparent spre alb, contin gelatina si grasimi gelatinoase (albe) care practic nu au gust si nici nu aduc aport nutritional. In plus carnea poate contine hormoni,antibiotice sau alte substante care dauneaza sanatatii unane! Cocosii nostrii sunt sacrificati dupa 10-12 luni (la o greutate de 3-3,5 kg). Pielea este galbena, grasimea si carnea sunt consistente, mirosul este specific si placut iar carnea are gust, nemaifiind nevoie sa adaugati “aditivi alimentari cu gust de gaina”!
Leave a Reply