6 modele benzi transportoare extrem de utile!

Ai nevoie de benzi transportoare de calitate superioara, diverse modele, pentru un transport sigur, eficient si rapid de produse si marfuri diferite? Fie ca le folosesti in industria alimentara sau in cea de prelucrare a lemnului, benzile transportoare de la o firma specializata au caracteristici deosebite care le fac ideale pentru nevoile tale. Calitate de exceptie, rezistenta mare, durata de viata indelungata si preturi atragatoare, de toate acestea ai parte daca vei cumpara benzi transportoare de la o firma specializata.

De unde cumpar benzi transportoare?

Benzi transportoare, diverse modele, de calitate superioara, gasesti intotdeauna pe stoc la firma o firma specializata din judetul Neamt. De ce sa ai incredere in o firma specializata? Deoarece aceasta companie are experienta in domeniu de peste 20 de ani castigandu-si un adevarat renume in tara.

Baza de productie a benzilor transportoare este dotata corespunzator, bine pusa la punct, iar personalul este calificat, cu experienta in acest domeniu, astfel incat produsele obtinute iti satisfac nevoia de calitate.

Insa o firma specializata nu este cunoscuta numai in Romania, tari precum Maroc, Egipt, Tunisia, Grecia, Italia sau Republica Moldova beneficiaza din plin de produsele comercializate de o firma specializata. Iar preturile sunt si ele foarte atragatoare!

Benzi transportoare de la o firma specializata

In ceea ce priveste benzile transportoare, o firma specializata are 6 oferte deosebit de atragatoare pentru tine:

  1. Benzi transportoare de uz general, cu insertie textila. Dimensiunile pe care o firma specializata ti le pune la dispozitie sunt variate. La fel sta treaba si cand vine vorba despre tipul de insertie. Aceste benzi au o rezistenta deosebita si o durata de viata mare, conditia fiind ca tu sa alegi modelul potrivit pentru aplicatia potrivita. Prezinta rezistenta buna si la actiunea  uleiurilor, iar temperaturile de pana la 110-130 de grade Celsius nu le afecteaza calitatile.
  2. Benzi transportoare model cu racleti velkanta si racleti transversali. Aceste benzi se utilizeaza cu precadere pentru a transporta diverse produse pe distante scurte, produse de capacitate mare. Iti asigura o buna rigiditate transversala, cat si o buna flexibilitate longitudinala. Poti opta intre modele diferite in functie de necesitati.
  3. Benzi transportoare model cu racleti turnati in forma de V. Daca ai de transportat materiale si produse diverse in plan inclinat sau orizontal, aceste benzi transportoare sunt ideale. Asigura un flux constant in ceea ce priveste transportul produselor pe banda. Sunt produse de calitate excelenta si au si preturi accesibile.
  4. Benzi transportoare model cu racleti aplicati tip Chevron si cu racleti in forma de Y. Acest model de benzi transportoare se fabrica numai la comanda, fiind vorba desre modele unicat, personalizate dupa nevoile tale. Pentru detalii suplimentare nu ezita sa iei legatura cu o firma specializata.
  5. Benzi transportoare tip Nonskid cu fata antiderapanta. Au inaltimi variabile, ceea ce permite materialului transportat sa adere mult mai bine la banda transportoare. o firma specializata iti pune la dispozitie 2 tipuri de astfel de benzi: cu profil normal sau cu profil super.
  6. Benzi transportoare speciale avand aplicatii speciale. Sunt benzi foarte subtiri, insa deosebit de rezistente la rupere. Benzile pot fi realizate din diferite materiale precum cauciucul alimentar, tesatura de bumbac, pasla sau material textil. Se utilizeaza cu succes in industria de prelucrare a lemnului si in industria alimentara.
1 like

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *