Atelier Couture aduce trendurile în modă pe scena Kasta Morrely Fashion Week

Kasta Morrely Fashion Week este primul Festival internaţional cultural monden de promovare a trendurilor în modă, ce va avea loc în perioada 28 – 29 octombrie 2015, la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi. Festivalul face parte din “Proiectului de cercetare Kasta Morrely” şi are ca scop civic promovarea cetăţeniei active prin evenimente educaţionale de atracţie internaţională.

Atelier Couture este unul din brandurile care îşi vor prezenta creaţiile pe scena festivalului, iar participarea numeroasă a designerilor din moda naţională şi internaţională, chiar de la prima ediţie, aduce un plus de valoare evenimentului în cadrul căruia publicul va admira ultimele trenduri în moda pret-a-porter şi haute-couture. Pe scena festivalului se vor îmbina cu măiestrie elemente coregrafice de dans, pantomimă şi teatru cu designul vestimentar de elită, într-un show spectaculos.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului International Kasta Morrely Fashion Week se va constitui în Gala Premiilor în Industriile Creative — Creative Industries Awards, în cadrul căreia vor fi premiate anul acesta personalităţi şi consilieri de specialitate ce au contribuit la realizarea competenţelor existente în standardul ocupaţiei de manechin.

Atelier Couture va defila pe scena festivalului alături de colegi de breaslă precum: LaFress by Mari Sheludko &Valeri Passe, Tina Arena, Kasta Morrely, Sartoria Robu, Tatiana Beli, George Hojbota, Cristiana Maria Purdescu, Victoria Sava, Anki Permoda, Mirandi, Adriana Agostini, Atmosphere Fashion, Nicoleta Obis, Alina Spatariu, Seroussi, Elite Mariaj, Valy Boiciuc, Alina Hulea, Hannami Shoes, Atelier Glam, însă pe scenă vor fi prezenţi şi invitaţi speciali din Orientul Mijlociu.

Revista Cristina Nechita.ro va fi alături de Atelier Couture în cadrul evenimentului pentru a surprinde cele mai bune imagini din festival.

Aperol Spritz-un cocktail de seară

Aperol spritz este o băutură rece, a cărei rețetă vine din italia, un cocktail cu un gust delicat ce poate fi servit la petrecerile cu prietenii în serile de vară, sau de ce nu, la o cină romantică.

Iată modul de preparare:

Aveți nevoie de

  • 3 părți vin spumant
  • 2 părți Aperol
  • 1 parte apă minerală
  • 1 felie portocală
  •  gheață

Se umple cu gheață un pahar mare pentru spritz, se adaugă felia de portocală, se toarnă vinul spumant, Aperol-ul şi apoi apa minerală.

Se serveşte cu plăcere.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *