BLOGGER PASIONAT DE GUST, SĂNĂTATE, CULOARE

Am ştiut întotdeauna că atunci când pui pasiune în ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care îl abordezi, rezultatul este unul spectaculos. Sunt pasionată de blogging şi caut întotdeauna să îmi hrănesc pasiunea cu informaţii şi articole din domenii care să mă definească atât ca femeie, cât şi ca soţie şi mamă. Muncesc, iubesc şi gătesc cu pasiune! Şi mai am o dorinţă. Să devin blogger oficial într-o campanie importantă! Pentru asta apelez la pasiunile mele.

Vreau să vorbesc aici despre pasiunea de a găti, care inevitabil face ca rezultatul să se concretizeze în dragostea şi bucuria familiei atunci când le servesc preparatele pregătite.

În bucătărie, ca şi în viaţă trebuie să ai mereu un ingredient secret. Ceva ce aduce culoare, gust şi bucurie. Şi pentru că am mereu la îndemână câte un mic secret, în bucătărie adaug fiecărui fel de mâncare Vegeta, cea care dă un plus de savoare momentelor culinare.

Nu pot să vă descriu satisfacţia faptului că atât cei doi copii, cât şi soţul îmi cer să le mai servesc încă o porţie de mâncare! E dovada faptului că pe lângă alimentele sănătoase, folosesc ingredientul care înnobilează preparatele cu dragoste.

Vegeta datează din anul 1958. La început, produsul se numea Vegeta 40, iar până astăzi poate fi recunoscut prin culoarea sa albastră şi emblema bucătarului. Ceea ce recomand, este ca Vegeta să nu lipsească din nicio bucătărie!

Indiferent de preparatul pe care îl gătiţi, gustul final nu poate fi dat decât de Vegeta. Un gust sănătos, proaspăt, delicios.

Vegeta este campanionul meselor delicioase! Un motiv extreme de serios pentru a-mi dori să devin Blogger official Vegeta. Să pot găti cu Vegeta, într-o campanie, pentru copiii dintr-un orfelinat va fi cu adevărat înălţător. Băieţii mei, sigur se vor îngrămădi să mă ajute cu preparatele şi pentru că unul dintre ingrediente va fi chiar Vegeta, nici nu-mi fac griji.

Vegeta face ca orice preparat să iasă delicios, chiar şi atunci când bucătarul este un copil.

Blogger de gust şi prospeţime

Am ştiut întotdeauna că atunci când pui pasiune în ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care îl abordezi, rezultatul este unul spectaculos. Sunt pasionată de blogging şi caut întotdeauna să îmi hrănesc pasiunea cu informaţii şi articole din domenii care să mă definească atât ca femeie, cât şi ca soţie şi mamă. Muncesc, iubesc şi gătesc cu pasiune! Şi mai am o dorinţă. Să devin blogger oficial într-o campanie importantă! Pentru asta apelez la pasiunile mele.

Vreau să vorbesc aici despre pasiunea de a găti, care inevitabil face ca rezultatul să se concretizeze în dragostea şi bucuria familiei atunci când le servesc preparatele pregătite.

În bucătărie, ca şi în viaţă trebuie să ai mereu un ingredient secret. Ceva ce aduce culoare, gust şi bucurie. Şi pentru că am mereu la îndemână câte un mic secret, în bucătărie adaug fiecărui fel de mâncare Vegeta, cea care dă un plus de savoare momentelor culinare.

Nu pot să vă descriu satisfacţia faptului că atât cei doi copii, cât şi soţul îmi cer să le mai servesc încă o porţie de mâncare! E dovada faptului că pe lângă alimentele sănătoase, folosesc ingredientul care înnobilează preparatele cu dragoste.

Vegeta datează din anul 1958. La început, produsul se numea Vegeta 40, iar până astăzi poate fi recunoscut prin culoarea sa albastră şi emblema bucătarului. Ceea ce recomand, este ca Vegeta să nu lipsească din nicio bucătărie!

Indiferent de preparatul pe care îl gătiţi, gustul final nu poate fi dat decât de Vegeta. Un gust sănătos, proaspăt, delicios.

Vegeta este companionul meselor delicioase! Un motiv extreme de serios pentru a-mi dori să devin Blogger official Vegeta. Să pot găti cu Vegeta, într-o campanie, pentru copiii dintr-un orfelinat va fi cu adevărat înălţător. Băieţii mei, sigur se vor îngrămădi să mă ajute cu preparatele şi pentru că unul dintre ingrediente va fi chiar Vegeta, nici nu-mi fac griji. Vegeta face ca orice preparat să iasă delicios, chiar şi atunci când bucătarul este un copil.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *