Opțiunea de „Repeat” pe Youtube

Probabil ca unii dintre voi fie au observat deja, fie au auzit din alte surse, insa cei de la YouTube le ofera in sfarsit utilizatorilor posibilitatea sa vizualizeze un videoclip pe repeat.

Butonul de repeat pe YouTube a fost probabil la fel de asteptat ca si cel de dislike de pe Facebook, si iata ca pentru primul dintre ele a venit momentul sa isi faca aparitia.

Butonul de „repeat” de pe Youtube

Poate ca-i mult spus buton, cred ca multi dintre noi si-ar fi imaginat sau si-ar fi dorit un buton in adevaratul sens al cuvantului, plasat undeva sub videoclip, dar optiunea de repeat introdusa de YouTube este ceva mai greu de gasit. Eu una cel mai probabil ca n-as fi observat-o prea curand, asa ca n-o sa va ascund faptul ca am avut norocul sa aflu despre ea pe alte bloguri 🙂

O gasiti printr-un click dreapta pe videoclip, sub denumirea de Loop sau Repetare (a patra optiune din meniu). Pe YouTube exista in sfarsit optiunea de repeat! YouTube a fost mult timp optiunea mea preferata pentru a asculta muzica, iar atunci cand ma obseda o melodie si voiam sa o ascult incontinuu, apelam la youtubeonrepeat.com.

Singurul lucru care nu-mi placea prea tare era faptul ca videoclipul trebuia sa se incarce de fiecare data de la zero, iar cum uneori conexiunea la internet imi mai facea probleme, reuseam sa imi pierd rabdarea. Asa am ajuns sa ascult muzica mai mult de pe telefon, unde am multe optiuni care nu necesita conexiune la internet, ci doar ceva memorie disponibila. Acum ca pe YouTube nu mai intampin aceeasi problema ca pe youtubeonrepeat.com, probabil ca o sa revin la vechiurile obiceiuri.

Prefer YouTube-ul atunci cand imi place videoclipul la fel de mult ca si melodia, sau cand versiunea melodiei din videoclip este diferita fata de cea de pe radio. Asa s-a intamplat cu We found love de la Rihanna sau What the heart wants de la Selena Gomez, pe care-mi placea sa le ascult cu tot cu intro-ul din videoclip. Voi ascultati muzica pe YouTube sau aveti alte aplicatii preferate?

2 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *