Ce nu stiai despre jocurile de noroc

Cei pasionati de adrenalina si de senzatii tari au iubit intotdeauna celebrele jocuri de noroc si jocurile de aventura. Fascinati de magia Las Vegasului iubitorii de jocuri de noroc nu rateaza nici o ocazie de a lua parte la o serie de evenimente palpitante de acest gen.

Desi Las Vegas este cunoscut ca fiind cel mai mic oras de pe planeta, el gazduieste mistere nebanuite, multe povesti pline de istorie, filme si fantezii legate de celebrele jocuri de noroc.

Cand au aparut jocurile de noroc?

Aceste jocuri de noroc au aparut inca din timpul Greciei si Romei antice cand lumea buna din acea perioada isi ocupa timpul liber din vacanta si din concediu in statiuni special amenajate pentru ei, unde se puteau destresa prin intermediul unor jocuri de noroc.

Ulterior aceste jocuri de noroc s-au transformat intr-o practica curenta a inaltei societati din acele timpuri si au dezvoltat usor-usor o adevarata industrie burgheza de acest tip. Originile acestor jocuri de noroc nu sunt cunoscute cu exactitate

. In ciuda faptului ca nu exista un reper temporal sigur care sa confirme data aparitiei acestor jocuri de noroc, exista dovezi multiple care demonstreaza ca mai multe civilizatii au contribuit la dezvoltarea acestor jocuri de noroc

. Dovezi cu ajutorul carora se poate confirma aparitia acestor jocuri de noroc in trecut au fost depistate in China, Egipt, India antica, Grecia, Roma, Mesopotamia si Persia antica. Raspandirea acestor jocuri de noroc in Europa se afla in stransa conexiune cu fermecatorul Monte Carlo, cea mai luxoasa localitate din Principatul Monaco

. Celebrul Monte Carlo a intrat in istoria industriei acestor jocuri de noroc prin faptul ca aici a fost inregistrat cel mai mare castig din istoria jocurilor de noroc, o suma fabuloasa de nici mai mult, nici mai putin de 200 de mii de dolari. Impatimitii jocurilor de noroc investesc sume uriase pentru a obtine o satisfactie atat de natura materiala, cat si satisfatii ale orgoliului propriu.

Investitorii importanti care au deschis cazinouri si sali de jocuri de noroc au adus o contributie majora la dezvoltarea unei industrii profitabile pentru viitor Jocuri de noroc electronice Industria cunoscutelor jocuri de noroc electronice a cunoscut o dezvoltare impresionanta atat in tara noastra cat si peste hotare inca din trecut.

Raspandirea la nivel modial a acestor jocuri de noroc electronice s-a realizat intr-un ritm alert intr-un interval relativ scurt si in zone diferite ale lumii. Aparitia acestor jocuri de noroc electronice este strans legata de dorinta oamenilor de a experimenta lucruri noi si de dorinta oamenilor de a-si ocupa timpul liber cu activitati distractive si destresante.

De ce sunt atat de populare jocurile de noroc?

Magia castigurilor usoare fara a implica un efort ii fascineaza pe cei dependenti de aceste jocuri de noroc electronice. Iluzia imbogatirii peste noapte, dorinta de a castiga sume fabuloase si dorinta de a-si exersa abilitatile de jucatori impatimiti ii determina pe cei mai multi jucatori sa participle in continuare la aceste jocuri de noroc electronice.

Aceste jocuri de noroc electronice noroc au cunoscut o dezvoltare impresionanta inca din primii ani de la lansare, fiind printre putinele jocuri care au cunoscut un succes atat de fulgerator si de proportii mari, intr-un interval de timp atat de mic.

Aceste jocuri de noroc electronice pot fi utilizate cu succes in locuri publice destinate distractiei, locuri precum baruri, discoteci, sali de jocuri, sali de internet, cazinouri, magazine comerciale cu activitate comerciala diversa.

Din nefericire, aceste jocuri de noroc electronice sunt din ce in ce mai raspandite si numarul persoanelor dependente de astfel de jocuri de noroc electronice creste pe zi ce trece.

Ce spun specialistii despre aceste jocuri

Specialistii in psihologie sustin ca in urma unor studii de specialitate realizate recent s-a demonstrat ca aceste jocuri de noroc electronice influenteaza in mod negativ stilul de viata si dezvoltarea personala a celor care obisnuiesc sa frecventeze astfel de locuri unde exista astfel de jocuri de noroc electronice.

Aceste activitati de “loterie“ provoaca nu doar dependenta, ci contribuie si la degradarea conditiilor de viata a celor ce sufera de astfel de dependenta. Situatia financiara a celor ce obisnuiesc sa joace la astfel de jocuri de noroc electronice este intotdeauna afectata in acelasi timp cu relatiile cu cei din jur.

Dependenta care se dezvolta treptat ia forma asemanatoare unui “microb” de care cei mai multi impatimiti nu reusesc sa se vindece nici macar cand realizeaza ca sunt cu adevarat dependenti.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *