Cand iti dai seama ca ai belit-o?

Chiar, cand? Cand realizezi ca nimic din ce ai vrut nu ti se intampla, ca nimic nu e cum vrei si ca omul de langa tine nu este deloc asa cum ti l-ai dorit ? Dupa un an, o luna , zece , 50 sau nicicodata? Si mai ales, ce faci in fata adevarului pur?

um alegi sa continui? Te complaci, mintindu-te ca poate intr-o zi… cine stie, te va remarca si pe tine si te va pretui la adevarata ta valoare, sau pleci? Ce faci cand, pentru a doua oara in viata iti dai seama ca ai belit-o rau de tot? Problema exista de mult ,dar tu ai preferat sa o ignori, zicandu-ti ca va trece, ca e doar o chestiune de moment, ca poate e lipsa banilor, ca poate e stresul, ca poate una , ca poate alta

Dar ce te faci cand , eliminandu-le pe toate, ramane tot un mare gol sufletesc? Cand apropierea nu mai exista, cand intimitatea se reduce la un simplu act animalic de rapida imperechere, iar apoi fiecare reveniti in matca voastra , fiecare cu gandurile lui, cu grijile lui. Cat timp iti ia sa iti dai seama ca ceva nu e in regula?

Neintervenind violenta fizica, multi ar spune ca ai tot ce vrei si ca ti s-a urat cu binele, ce dracu tot vrei de la viata?! Pasiunea? Ce, ai inebunit? Aia se duce rapid in primul an de casnicie. Vorbe frumoase? Hai draga, ce ai, avem altele mai importante pe cap si tie iti arde de vorbe! Si simti ca incet incet, te sufoci si nu stii ce te apasa pe suflet, ce nu te lasa sa traiesti. Cand vezi in sfarsit, vine o grea decizie: pleci sau ramai?

Nu aveţi ce căuta acolo

După 3 zile de stat în stradă am văzut cel puţin două cadre condamnabile.

Primul, nişte cretini siniştrii cu titulatură de tătici au simţit nevoia să-şi ducă plozii în Piaţa Universităţii ca să facă din ei nişte mici revoluţionari. Nu pe bune acum, oamenii ăia au căcat în loc de creier ? Intreb şi eu să nu mor prost.

Îl ştiţi pe omul ăsta. N-aveţi cum să nu-l ştiţi. Stă acolo de 4 zile, flutură tricolorul şi afişează diverse hârtii pe care sunt scrise lozinci. Cea mai folosită este “M-a ciuruit !”. Am trecut de multe ori pe sub el şi de fiecare dată auzeam cretini şi replici de genul: “Băăăi spaidărmean”, “Ti-e foame ?”, “Cum ai urcat acolo frate ?”, “Dă-te dreacu’ jos” şi alte asemenea mizerii. Băi proştilor, mi-e ruşine de voi.

  Şi offtopic: este absolut minunat să afli că o persoană pe care o credeai prietenă se amuză pentru că tu ţi-ai luat bâte pe cârcă şi te consideră prost.  Bă da’ e bine şi aşa.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *