Sfoara Sisal

Compania Espediss Com comercializeaza sfoara sintetica din polipropilena si sfoara Sisal (naturala) destinate unor aplicatii diverse din domeniul constructiilor, transpoturilor, industriei, bricolajului si gradinaritului.

Despre sfoara Sisal

Sfoara Sisal pe care compania Espediss Com o pune la dispozitia voastra se poate utiliza cu succes atat in domeniul constructiilor pentru ridicarea, legarea si transportarea unor marfuri sau obiecte cu o greutate mare, pentru scripeti ficsi si mobili, cat si in industria de mobilier pentru tapitarea canapelelor si a canalului decorativ de imbinare.

Sfoara Sisal este realizata din fibre naturale de inalta calitate ce are o impletitura tripla pentru o mai mare rezistenta.

Caracteristici sfoara Sisal

In functie de necesitati si cerinte, sfoara Sisal pe care o comercializam se poate livra in diferite dimensiuni (6, 8 sau 10 mm), cu o rezistenta la rupere ce corespunde dimensiunii (255, 473 sau 560 daN) in role de 450 m sau de 220 m. De asemenea, aveti posibilitatea de a opta si pentru sfoara Sisal cu o grosime mai mare, de pana la 40 de mm ce poate atinge o rezistenta de 9270 daN. Mediul de lucru determina tipul fibrelor din care sfoara este realizata: canepa, iuta, matase, s.a.

Sfoara Sisal este biodegradabila si extrem de rezistenta la rupere, asigurand desfasurarea activitatilor specifice in conditii optime. Intrucat siguranta este un aspect extrem de important in orice domeniu, putem spune ca acest produs indeplineste si acest criteriu, fiind capabila, datorita rezistentei crescute la o gama variata de solicitari, sa evite posibilele accidente.

Despre Espediss Com

Societatea Espediss Com cu sediul in Lugoj, judetul Timis, a fost infiintata in anul 1994. Timp de 10 ani, domeniul sau de activitate a fost transportul de marfa, urmarind sa solutioneze permanent asigurarea marfii paletizate cu ajutorul sforilor naturale si sintetice, snururi si fire. In anul 2004, compania reuseste sa obtina reprezentanta pentru Romania a unui specialist german din acest domeniu, largindu-si gama de produse importate cu articole destinate impachetarii, procesarii ambalajului si al constructiilor.

Numeroasele colaborari pe care le-am incheiat atat cu firme, cat si cu clienti, persoane fizice, denota capabilitatea, profesionalismul si seriozitatea personalului nostru, dar si calitatea produselor oferite asupra careia punem mare accent. Urmarim satisfacerea cerintelor si exigentelor clientilor nostri, de aceea, pe langa garantia calitatii, va putem asigura si de faptul ca practicam preturi avantajoase.

De ce Espediss Com?

Inainte de a va face orice recomandare sau propunere, ne angajam sa identificam cat mai corect si eficient necesitatile fiecaruia dintre voi astfel incat solutiile furnizate sa fie capabile sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre. Asadar, veti avea parte de servicii de consultanta de specialitate, fara niciun cost suplimentar.

Produsele pe care le comercializam indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, clientii nostri avand posibilitatea de a alege dintr-o gama bogata si diversificata: snururi pentru asigurat paleti, sfoara pentru legat/ ridicat materiale grele, sfoara pentru scripeti, sfoara pentru balotat, sfoara pentru asigurarea materialelor publicitare, sfoara pentru legarea mezelurilor, precum si alte tipuri de sfoara pentru uz universal.

Industria Prelucrarii Sticlei – Tipuri de sticla si domenii de utilizare

De-a lungul istoriei, cu radacini inca din Egiptul Antic, sticla a ajuns dintr-un obiect de lux, unul practic, de larga intrebuintare. Astfel, procesul de fabricatie difera de la o fabrica la alta, in functie de produsele realizate. Produsele decorative sunt in general  realizate manual, iar cele de uz practic, fie ca este vorba de sticla pentru geamuri, oglinzi, ori recipiente de uz alimentar, sunt realizate in fabrici automatizate, dotate cu echipamente performate, menite sa asigure o productivitate mare. Cu alte cuvinte, industria prelucrarii sticlei imbina elemente ale artei cu cele al productiei in serie, talentul si priceperea cu tehnologia computerizata.

Ce presupune Industria Prelucrarii Sticlei

Sticlele sunt un amestec de dioxid de siliciu si silicati. Sunt materiale necristalizate sau amorfe, cu rezistenta mecanica si duritate mare, cu coeficient de dilatare mic. La temperaturi se comporta ca lichidele cu vascozitate mare, neavand un punct de topire definit. Altfel spus, prin incalzire, sticla se inmoaie treptat, ceea ce permite prelucrarea ei prin diferite metode, ca de exemplu: suflare, presare, laminare sau turnare.

In ceea ce priveste procesul de fabricatie, acesta se realizeaza astfel:  materiile prime, printre care se numara nisipul, soda si spartura de sticla reciclata, sunt amestecate in proportii bine masurate si calculate, uscate si introduse in cuptor, unde sunt topite la o temperatura de 1.500 de grade Celsius. Apoi, sticla este turnata pe un pat de staniu topit, ceea ce va ajuta ca aceasta sa aiba o grosime uniforma si o suprafata plana. In compozitia sticlei se utilizeaza doua tipuri de materii, cele prime principale si cele prime secundare. Din prima categorie fac parte: vitrifiantii, fondantii si stabilizantii, in tip ce afinantii, opacizantii, decolorantii si colorantii sunt elemente des utilizate ca materii prime secundare.

Industria Prelucrarii Sticlei – Tipuri de sticla si domenii de utilizare

Proprietatile sticlelor sunt determinate de compozitia pe care o au la baza. Sticla obisnuita sau sticla de sodiu se intrebuinteaza la fabricarea geamurilor si ambalajelor de sticla. Sticla de potasiu este cunoscuta ca fiind rezistenta la varietatii bruste de temperatura, motiv pentru care este folosita la realizarea vaselor de laborator, avand o rezistenta chimica mare si coeficient de dilatatie mic.

In industria sticlei se utilizeaza drept coloranti un numar mare de substante, incepand cu colorantii ionici, colorantii moleculari si terminad cu colorantii coloidali. O categorie speciala este cea a sticlei colorate, cea care se utilizeaza in afara obiectelor de menaj, principalii consumatori de sticla colorata fiind transporturile terestre, aeriene si navele . Totodata, acest tip de sticla se utilizeaza si drept filtre pentru anumite radiatii.

Sticla artizanala pentru locuinte este un element ce contribuie la aspectul unui camin, acesta fiind utilizata ca produs de lux. Paleta cromatica si modelele disponibile sunt dintre cele mai diverse si personalizate, astfel incat sa raspunda cu succes necesitatilor si exigentelor utilizatorilor in materie de estetica si stil. In domeniul  sticlariei fine pentru menaj,

Romania se situeaza in primii 10 producatori mondiali. Productia acopera aproximativ 90% din cererea pietei interne, 85% din produsele executate manual fiind destinate pietei externe. Astfel, cele mai multe produse de acest gen se exporta in tarile Uniunii Europene, dar si in tari precum Japonia si Statele Unite ale Americii.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *